Direct contact? Whatsapp: 06 - 225 206 16

HomeVoor werkgevers

Voor werkgevers

IT-recruitment zoals het óók kan

Wil je liever vandaag dan morgen een goede IT’er op gesprek? Maar heb je weinig trek in het samenwerken met de zoveelste recruitmentcowboy? Evolve-R snapt waar je heen wilt, deelt dat sentiment en doet het anders. IT-recruitment zoals het óók kan. In de recruitmentwereld is resultaat het belangrijkst. Soms gaat dat ten koste van zaken die ook belangrijk zijn. Evolve-R kiest er bewust voor om anders te werk te gaan, en koppelt professionaliteit aan een persoonlijke benadering en een open houding.


Waarom kiezen bedrijven voor Evolve-R?

Thuis op de IT-arbeidsmarkt

Evolve-R is gespecialiseerd in IT-recruitment en kent de markt als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring krijg jij als klant snel goede specialisten aan tafel. Kandidaten die al weten bij wat voor bedrijf ze solliciteren en graag voor je aan de slag willen. Tijdens het proces kun je Evolve-R op elk moment bereiken als je een vraag hebt, of voor de laatste stand van zaken.

Anders dan andere recruiters

Een persoonlijke benadering, gegarandeerde bereikbaarheid en oprechte openheid onderscheiden Evolve-R van andere recruiters. Door goed te luisteren naar wat jij wilt en te kijken naar wie jij bent, vinden we kandidaten die echt bij jouw bedrijf passen. Evolve-R gaat samen met jou op zoek en houdt je continu op de hoogte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Werven zonder stress

De afgelopen jaren heeft Evolve-R een groot netwerk van IT-specialisten opgebouwd. De weg naar een goede kandidaat is daardoor vaak verbazingwekkend kort. Evolve-R vindt ze, maakt ze warm voor jouw bedrijf en stelt ze aan je voor. Dat is werven zonder stress en zonder gedoe.

Samen de koers bepalen

Evolve-R gaat graag een persoonlijke relatie met je aan. Bij die werkwijze passen geen vooraf samengestelde recruitmentpakketten. Jij bent niet hetzelfde als een andere organisatie, en je wilt ook niet hetzelfde. Daarom kiest Evolve-R voor maatwerk: samen spreken we af wat we precies gaan doen en wat je daarvoor betaalt. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.


Hoe werkt Evolve-R?

Strategie uitzetten

Op het moment dat jij bij Evolve-R aanklopt, gaan we eerst met elkaar in gesprek. We leren elkaar beter kennen, dat werkt een stuk prettiger. Bij het uitzetten van de strategie zijn jouw wensen en doelen de belangrijkste uitgangspunten. Wat voor specialist zoek je? Hoe veel ervaring moet hij of zij hebben? En wat voor karaktereigenschappen moet iemand hebben om goed in jouw team te functioneren? 

Van developer tot data-analist

Nadat we het profiel van je ideale kandidaat uitgebreid besproken hebben, stelt Evolve-R een plan op en weet jij hoe de vlag erbij hangt. Bevalt het je? Dan gaan we met elkaar aan de slag.
Evolve-R heeft toegang tot een grote database met IT-professionals. Van back-end-developers tot webdesigners en van data-analisten tot consultants. Eenmaal gevonden weet Evolve-R kandidaten als geen ander te motiveren voor jouw bedrijf en de functie die je voor ze hebt. 

Tevreden klanten

Een stevig track record toont aan dat Evolve-R weet hoe je bedrijven en IT’ers aan elkaar koppelt. Toch is succes nooit gegarandeerd: het blijft mensenwerk. Lukt het Evolve-R niet om binnen de afgesproken tijd de juiste specialist voor je te vinden? Dan zoeken we samen naar een goede oplossing. 

Aan ontevreden klanten doet Evolve-R niet.